Гаряча блондинка: секрети краси Скарлетт Йоганссон

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

Зараз Скарлетт Йоханссон є не тільки найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду та світу, а й секс-символом та іконою краси. Підтримування своєї краси актриса вважає роботою, тому має масу б'юті-секретів і порад.

22 листопада своє 37-річчя святкує головна красуня Голлівуду та улюблениця всіх фанатів Marvel — Скарлетт Йоганссон. Прекрасна актриса, молода мати, муза Вуді Аллена та одна з найсексуальніших жінок сучасності не проти розповідати пресі не лише про свої кінороботи, а й секрети краси.

Догляд за шкірою Скарлетт Йоганссон

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Scarlett Johansson (@scarlett.actress)


Фото: @scarlett.actress

Акторка не раз говорила, що любов до догляду за шкірою їй прищепила її мама. Вона навчила її протирати обличчя розчином мінеральної води та натурального яблучного оцту, вона ж розповіла про головний секрет молодості — очищення та зволоження шкіри.

Скарлетт каже, що очищає шкіру як мінімум двічі на день, щоб вона залишалася чистою, сяючою та пружною завжди, адже її робота виглядатиме добре.

“Моє головне б’юті-правило — завжди вмиватися перед сном. Неважливо, котра година і як довго я працювала”, — сказала Скарлетт в інтерв’ю.

Після очищення шкіри вона завжди зволожує її, щоб запобігти появі зморшок та інших вікових змін.

Крім того, актриса вірить, що стан шкіри залежить не тільки від того, що ви на неї наносите, але і від того, чим ви харчуєтеся. В інтерв’ю для Tatler Йоханссон сказала:

“Здоров’я шкіри йде зсередини, тому в моєму меню лише натуральні продукти і я п’ю багато воду щодня. Нещодавно відкрила для себе маску з натурального меду Manuka. Я розпарюю обличчя, потім беру ложку сирого меду і наношу його на обличчя. Тримаю маску 10- 15 хвилин і змиваю.Шкіра стає дуже м’якою, проходять почервоніння.Я завжди роблю цю маску перед важливими заходами.Після неї макіяж краще лягає.А коли виглядаю втомленою і на обличчі з’являються почервоніння,я використовую сік лимона.Разбавляю його з водою і наношу склад на обличчя. Перед “Золотим глобусом” та “Оскаром”  я проводжу процедуру п’ять вечорів поспіль. Тоді шкіра виглядає сяючою навіть без тонального крему”.

До речі, після народження дочки Роуз Дороті у 2014 році б’юті-рутіна Скарлетт зовсім не змінилася, про що вона розповіла американському Vogue.

“Моя б’юті-рутина майже не змінилася. У мене ніколи не було божевільних ритуалів краси. Я не з тих, хто їздить у спа на процедури. Зараз мені просто складніше знайти час, щоб піти до спортзали. Але ви просто повинні робити все, що можете”, — сказала Скарлетт.

Макіяж Скарлетт Йоганссон

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Фото: @scarlettjohanssonworld

Скарлет завжди любила макіяж і ніколи не боялася експериментів. Тому на прем’єрах її часто можна побачити то з глітером на очах, то з графічними фіолетовими стрілками, то з макіяжем у стилі вамп.

“У шкільні роки в мене було багато помад божевільних відтінків – коричневого, синього, червоного, з блискітками. Коли мені було 12, я фарбувала в школу губи синьою помадою щодня. Зараз я навряд чи це зробила б, хоча 90-ті повертаються! ” — каже актриса.

А ще актриса вважає, що у макіяжі немає правил. Головне — спробувати та зрозуміти, що йде саме вам.

“Експериментуйте з кольором — ніколи не дізнаєшся, що тобі йде, поки не спробуєш. У сфері б’юті є багато людей, які надихають мене на експерименти. З візажистів обожнюю Пет МакГрат – вона не боїться експериментувати з кольором. Вона знає, що я просто обожнюю червону помаду, тому вона показала, як її правильно наносити. Потрібно фарбувати губи прямо з тюбика, а пензлик використовувати тільки щоб скоригувати контур. Так виходять пухкі губи.

Скарлет каже, що носить косметику кожен день, навіть якщо їй зовсім не потрібно з’являтися на публіці. Вона навіть не виходить без макіяжу надвір.

“Я фарбуюся майже кожен день, навіть коли немає заходів. Просто не так яскраво. Я ж не знаю, кого зустріну і не хотілося б виглядати погано. Навіть якщо я просто йду до булочної, то використовую консилер і туш. Якщо я знаю, що мене фотографуватимуть, то без тонального крему не вийду, хоча для щоденного макіяжу це важкувато.

А от якщо акторці потрібно зробити вечірній макіяж за п’ять хвилин самостійно, вона використовує кілька хитрощів. Додає до денного макіяжу бронзер, червону помаду, лайнер, туш – готово!

А взагалі в її косметичці є два улюблені засоби. Перше, як ви вже здогадалися — червона помада. А друге – бронзер.

“Використовую бронзер завжди: і взимку, і влітку. Їм легко підкреслити і вилиці, і очі, додати обличчю здорового блиску. Я не люблю засмагати, тому бронзер рятує”, — сказала актриса.

читайте також

Догляд за волоссям і зачіски Скарлетт Йоганссон

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Фото: @scarlettjohanssonworld

Якщо доглядати шкіру і робити макіяж Скарлетт щиро любить, то з волоссям справа інакша. Проживши кілька років у Франції (там вона жила зі своїм колишнім чоловіком, журналістом Роменом Доріаком), Скарлетт уразилася тому, як легко парижанки ставляться до своїх зачісок.

“Зачіски там такі невибагливі. Начебто ніхто не фарбує волосся — воно навіть не надто любить балаяж. У будь-якому випадку, я так погано вмію доглядати за своїм волоссям, що ціную тільки одне правило: помил і пішов!”

Тим не менш, актриса не проти експериментів із кольором. Для різних ролей їй доводилося фарбувати свій натуральний блонд то платиновий, то рудий, то каштановий, то чорний. І постригтися заради ролі актриса також не боїться. Вона робила і модний боб, і стильний подовжений піксі.

Тренування Скарлетт Йоганссон

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Фото: @scarlettjohanssonworld

В інтерв’ю для американського Vogue, актриса розповіла про свою фітнес-рутин.

“Я займаюся фітнесом так само, як і мій великий м’язистий тренер. Багато в чому це вправи на витривалість, стабільність і силові тренування. Я люблю потіти. Я пробувала пілатес, йогу і таке інше, і мені подобається займатися різними речами, але я завжди повертаюся до старих добрих спортивних тренувань для всього тіла.Мені подобається тренуватися.Звичайно, як і у всіх, у мене бувають дні, коли я не хочу ходити в зал.Це ті дні, коли ви повинні йти, тому що потрібно дотримуватися плану. я починаю ходити в спортзал щодня, коли я працюю, мені легко просто продовжувати займатися. Воркаут змушує мене почуватися добре. Але як тільки я починаю розслаблятися, мені так важко повернутися до зали.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також