Нові фільми та серіали серпня 2024 року – всі прем’єри літа, що минає

У серпні 2024 року очікується маса кіно- й телепрем’єр. Дізнайтеся, що можна подивитися у кінотеатрах у серпні 2024 року і який новий серіал вийде на екрани в останній місяць літа.

Новинки кіно в серпні 2024 року

«Бордерлендз», 8 серпня 2024 року (Borderlands)

Науково-фантастичний екшн, знятий за однойменною відеогрою. Головна героїня – загадкова Ліліт, яка змушена повернутися на рідну планету Пандору. Ліліт – мисливець за головами, і їй надходить нове замовлення знайти дочку розробника зброї Атласу. Разом із помічниками – колишнім елітним найманцем Роландом, юною підривницею Тіною, здоров’яком Крігом, божевільною доктором Танніс і роботом Залізякою – вона береться за замовлення. Героям доведеться боротися з інопланетними монстрами і розбійниками, щоб врятувати світ, розгадати таємницю Пандори і відшукати полонянку, яка, до речі, є ключем. Головні ролі у стрічці виконали володарки премії Оскар Кейт Бланшетт і Джеймі Лі Кертіс.

«Чужий: Ромул», 15 серпня 2024 року (Alien: Romulus)

Фільм жахів повертає глядача до витоків франшизи «Чужий». Це вже сьомий фільм серії. Події розгортаються між стрічками «Чужий» та «Чужі». Група молодих космічних колоністів вирушають дослідити космічну станцію «Ромул». Оглядаючи порожні приміщення старого космічного корабля, вони стикаються із найстрашнішою формою життя у Всесвіті. Героям належить розпочати боротьбу за своє життя зі швидким, сильним, агресивним, а головне – підступним суперником.

«Мій друг пингвин», 15 серпня 2024 року (My Penguin Friend)

Приголомшливий Жан Рено зіграв головну роль в анімаційній сімейній кінострічці. Якось одинокий рибалка рятує на узбережжі пінгвіна на ім’я Дін Дін. Незабаром птах стає герою справжнім другом, найріднішою істотою на землі. Історія рибалки потрапляє до соцмережі, і Дін Дін стає зіркою. Вчені намагаються повернути пінгвіна в звичне місце існування, але він хоче залишитися з людьми. Сумуючи по товаришу, рибалка вирішує повернути його, чого б це йому не коштувало.

«Ворон», 22 серпня 2024 року (The Crow)

Рок-музикант Ерік Дрейвен разом із своєю дівчиною Шеллі Вебстер гине від рук бандитів. Кохання не знає перешкод і сильніше за смерть. Ворон повертає героя до життя, і тепер головна мета існування Еріка-Ворона – помста за Шеллі. Кожен має отримати те, що заслужив.

Кримінальний бойовик з елементами трилера знято за мотивами однойменного коміксу Джеймса О’Барра 1989 року. Через п’ять років було знято перший фільм за цим сюжетом із Брендоном Лі у головній ролі. Як відомо, на зйомках фільму сталася трагедія й актор загинув. Перша версія «Ворона» стала мегапопулярною, але продовження вийде на екрани лише зараз.

«Пригоди Панди в Африці», 29 серпня 2024 року (Panda Bear in Africa)

Допитливе ведмежа Панда вирушає до Африки на допомогу своїй подружці – драконісі Джелонг, яка потрапила в полон до короля Лева. Панда не любить подорожувати і провів би все життя в бамбуковому лісі, але змушений зустрітися з незвіданим світом. Герой має виявити надзвичайну хоробрість, але він знайде помічників в особі нових друзів із джунглів. Для справжньої дружби немає перешкод, а сміливість не залежить від розмірів та віку.

Нові серіали серпня 2024 года

«Академія Амбрела», 8 серпня 2024 року, Netflix (The Umbrella Academy)

Вже на початку серпня вийде фінальний четвертий сезон серіалу, створеного на основі популярних коміксів. Команда супергероїв знову збереться разом, незважаючи на смерть свого творця Реджинальда Харгрівза – інопланетянина, який ховався за маскою бізнесмена. Герої знову візьмуться виконувати місію спасіння світу, у них з’являються нові вороги. Завдання ускладнюється тим, що вони втратили свої суперздатності, і тепер деякі з героїв хочуть жити простим життям, а інші – у будь-який спосіб повернути свою суперсилу.

«Індустрія», 11 серпня 2024 року, HBO (Industry)

Прем’єра третього сезону драматичного серіалу про вчорашніх випускників фінансових шкіл та інститутів, які починають працювати у великому міжнародному банку Лондона. Харі, Хаспер, Роберт, Гас і Ясмін мають довести, що заслуговують працювати у великій компанії і досягати кар’єрних успіхів. Для цього їм доведеться увійти в довіру керівників, впоратися із токсичністю та конкуренцією у колективі. Межі дружби, партнерства, кохання та ворожнечі дуже швидко розмиваються у боротьбі за місце під сонцем.

«Емілі в Парижі», 15 серпня 2024 року, Netflix (Emily in Paris)

У новому, четвертому сезоні серіалу, молода американка Емілі Купер продовжує перебувати в любовному трикутнику з Алфі і Габріелем. Героїня Лілі Коллінз оговтується після новини про вагітність Камілли і продовжить роботу в ресторані, допомагаючи Габріелю здобути зірку Мішлен. Зміниться і життя інших героїв серіалу – Сільвії та Мінді. Актори стверджують, що нові епізоди серіалу будуть хаотичними, мстивими та вразливими.

«Вбивства в одній будівлі»,  27 серпня 2024 року, Hulu (Only Murders in the Building)

Продовження детективного комедійного серіалу про Чарльза-Хейдена Севіджа — актора на пенсії, зірку популярного в 90-ті детективного серіалу «Браззос». Разом зі своїми сусідами Олівером Патнемом і Майбл Морою вони створили подкаст про справжні злочини. Детективи-аматори будуть розбиратися з причинами вбивства дублера та друга Чарльза – Сазз Патакі, яке було здійснено у фіналі третього сезону. Щоб з’ясувати, хто ж справді мав стати жертвою — вона чи Чарльз, друзі вирушають до Лос-Анджелеса, де голлівудська студія готує фільм про подкаст «У будинку одні вбивства». Головні ролі у продовженні зіграють Стів Мартін, Селена Гомес та Мартін Шорт.

«Володар перснів: Персні влади», 29 серпня 2024 року, Amazon Prime Video (The Lord of the Rings: The Rings of Power) 

Це найдорожчий серіал в історії телебачення, видовищна сага про те, що відбувалося в Середзем’ї задовго до «Хоббіта» й «Володаря перснів». Сюжет другого сезону продовжить історію першого, зосередившись на Сауроні та його пошуках Кільця влади. Галадріель, Елронд та інші герої мають об’єднатися, щоб зупинити темряву, що насувається. Дія розгорнеться у Другу епоху всесвіту, до подій «Братства кільця». Глядачеві відомо, про одне кільце Саурона, але насправді їх було кілька, і героям доведеться їх відшукати.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також