Говорить редакція: тонування фарбниками Color.Me Gloss в салоні 365.studio

тонування фарбниками Color.Me Gloss та догляд за волоссям від Kevin.Murphy

Після фарбування красивий колір волосся, високий рівень його якості і натуральне сяйво – часто недосяжна мрія, проте мені її вдалося здійснити за допомогою новеньких фарбників Color.Me Gloss від бренду Kevin.Murphy.

Австралійський бренд Kevin.Murphy нещодавно представив нову інноваційну лінійку фарбників Color.Me Gloss, до якої увійшли 30 трендових відтінків. Деміперманентний фарбник не просто надає волоссю колір, але й лікує, реконструює та глибоко зволожує волосся, надаючи йому міцності – звичайно, це не могло не зацікавити редакцію Beauty HUB. За даними бренду, завдяки технології KM.Bond2 від Kevin.Murphy фарбник забезпечує ефект відновлення волосся, що робить його на 37% густішим і на 25% міцнішим вже після одного застосування на попередньо освітленому волоссі. Що ж, плануємо перевірити.

Kevin.Murphy представив нову інноваційну лінійку фарбників Color.Me Gloss

Підготовка до процедури

Процедуру тонування я тестувала в дуже затишному beauty-просторі 365.studio у центрі столиці. Мій улюблений лате на кокосовому на стильній літній терасі став прекрасним початком нашого знайомства з цим місцем. Всередині обстановка виявилася не менш атмосферною, а кожен куточок тут облаштований зі смаком і бажанням, щоб клієнт повністю розслабився та надихнувся красою.

beauty-простір 365 Studio

Над моїм волоссям чарувала прекрасна майстриня своєї справи – топ-стилістка Анастасія Ступник. Ми визначилися, що наша мета – зробити більш плавний перехід від дещо відрослих коренів до фарбованого волосся, оновити колір, відновити структуру волосся і надати йому блиск. 

З палітри фарбників Color.Me Gloss від Kevin.Murphy ми обрали два відтінки, які Анастасія зміксувала між собою – один більш теплий, інший – більш холодний, щоб отримати натуральний нейтральний колір і текстурно підкреслити пасма. 

І ось ми починаємо. Спочатку шкіра голови і волосся очищуються на за допомогою шампуню Kevin.Murphy. Окремих од заслуговує релаксуючий масаж голови від Анастасії, після якого в кріслі хочеться залишитися назавжди. Наступний крок – використання перед фарбуванням маски, яка має на меті підготувати волосся до процедури тонування. 

Let`s Color.Me

Сам процес тонування фарбниками Color.Me Gloss надзвичайно швидкий, що однозначно величезна перевага в нашому крейзі ритмі життя.

На вологе волосся наноситься безаміачний кислотний фарбник, гарно розподіляється по волоссю, а вже через 15 хвилин майстер його змиває. 

Kevin.Murphy Color.Me Gloss

Засіб не зачіпає натуральну базу, тому отримуємо стійке фарбування, яке пізніше вимивається назад в натуральний колір. Приємний бонус – ненав’язливий трав’яний аромат фарбника, який перетворює процес фарбування на справжній SPA-ритуал.

Ще більше блиску!

Наступний крок – використання шампуню і бальзаму Kevin.Murphy  із лінійки Everlasting.Colour, щоб зафіксувати новий колір, створюючи захисний шар, і гарантувати такий бажаний блиск, зволоження та м’якість.

Kevin.Murphy засоби для догляду

Після цього на вологе волосся Анастасія нанесла засіб для сяяння Everlasting.Colour Treatment, вставивши окрему ампулу в розпилювач. Засіб поступово розпилюється на волосся під час сушіння, забезпечуючи wow-блиск. Звичайно ж, не забули і про незмивний кондиціонер-догляд Everlasting.Colour для захисту кольору та відновлення волосся й олійку для зміцнення та відновлення.

Everlasting.Colour Treatment Kevin.Murphy

Фінальний етап – розкішне вкладання волосся з об’ємом біля коренів і романтичною хвилею біля обличчя. Іще більше сяяння волоссю додав спрей для стайлінгу з шимером (обожнюю його в домашньому догляді), а зафіксувати зачіску допоміг лак для волосся. І вуаля!

Що скажемо?

Я залишилась у захваті після процедури і вилітала з салону на крилах щастя! Мені дуже сподобався мій оновлений колір, нейтральний блонд начебто з сонячними променями у волоссі – те, що було треба перед відпусткою біля моря.

 Kevin.Murphy тонування результат

Волосся до і після процедури

І якість волосся – воно дійсно більш густе і міцне, м’яке, ніжне і шовковисте, красиво блікує при русі й таке враження, що випромінює сяйво зсередини. І зачіска – елегантна і нескладна, наче повсякденна і при цьому витончена. 

 Kevin.Murphy тонування тест редакції

тест редакції, колорування Kevin.Murphy

Бренд заявляє, що колір має триматися 15+ миттів. У мене наразі було близько 8-10, і колір все ще тримається пречудово. Навіть солона морська вода і пекуче сонце за останні два тижні не змогли особливо пошкодити волосся завдяки процедурам з догляду напередодні. Впевнена, нові реконструюючі фарбники Color.Me Gloss відіграли свою надважливу роль!

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!