Молодий Місяць і повний Місяць у жовтні 2024 року: коли чекати і що планувати

Щоб досягти успіху та уникнути неприємностей у жовтні 2024 року, загляньте в місячний календар та скоригуйте свої дії відповідно до місячних фаз. Розкажемо, коли молодик та повня у жовтні 2024 року, дізнайтесь, які дні на місяці будуть сприятливими, а які небезпечними.

Молодий місяць і повний місяць це дві ключові фази місячного циклу, які відбуваються приблизно кожні 29,5 дня, і вони мають значний вплив на Землю і природу.

Фази Місяця у жовтні 2024 року

  • Спадаючий Місяць – 1 жовтня 2024 року, з 18 по 31 жовтня 2024 року.
  • Молодий місяць і Сонячне затемнення – 2 жовтня 2024 року.
  • Зростаючий Місяць – з 3 по 16 жовтня 2024 року.
  • Повний Місяць – 17 жовтня 2024 року.

Найсприятливіші дати для будь-яких справ у жовтні 2024 року випадають на 3, 8, 9, 19, 23, 24, 29, 30 числа. Так, фінансові та правові питання можна вирішити 1, 18 та 19 жовтня 2024 року. Для укладання угод та налагодження контактів підійдуть 9, 23, 30 числа, а ухвалення важливих рішень краще відкласти на 2, 8, 27 жовтня 2024 року. На 1, 3, 10, 22 жовтня 2024 року можна запланувати ділову поїздку або подорож, а в останні дні місяця варто подбати про своє здоров’я, пройти обстеження або відвідати свого лікаря.

Астрологи вважають, що найнесприятливішим для будь-яких справ буде 17 жовтня 2024 року повня.

Коли настане молодик у жовтні 2024 року

Молодик це фаза, коли Місяць розташований між Землею і Сонцем, і його освітлена сторона звернена до Сонця, тому вона не видно з Землі. Це початок місячного циклу. В цей час ніч особливо темна, а Місяць невидимий чи видно як тонкий серп. Молодик часто асоціюється з початком, новими починаннями та перезавантаженням.

Новий Місяць у жовтні 2024 року зійде у середу, 2 числа, о 21:50 за київським часом. Небесне тіло під час молодика перебуватиме у знаку Терези. Це період, коли людина найбільше потребує гармонії та балансу, як зовнішньої, так і внутрішньої, а також відновлення рівноваги в різних сферах життя. Енергія Терезів заохочує співпрацю та компроміси, тому це вдалий період для вирішення конфліктів і покращення відносин через діалог.

У нумерології число 2 означає спілку, взаємодію, об’єднання сил задля досягнення чогось більшого. Це символ кохання, турботи, благодійності, постійного вдосконалення.

Молодий місяць у жовтні 2024 року спостерігатиметься в середу, зазнаючи впливу Меркурія, найшвидшої планети. Це день обміну інформацією, постійного руху, вдалої торгівлі, планета наділяє людей спритністю, хитрістю, рішення ухвалюються легко.

Варто зазначити, що 2 жовтня 2024 року о 21:45 у знаку Терезів відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення. На думку астрологів, ця подія підштовхне багатьох людей до переоцінки відносин, зміни статусу, відкриє можливості здійснити нові проєкти.

Молодий місяць у жовтні 2024 року: як правильно поводитися

Що можна робити в молодик

  • Приділіть час ретельному плануванню та визначенню цілей. Щоб нічого не забути й мати розуміння того, чи рухаєтеся ви до досягнення цілей або буксуєте, запишіть свої цілі на папері.
  • Займіться духовними практиками та медитацією, влаштуйте собі день спокою й детоксикації.
  • Проведіть ритуали, наприклад, очищення фізичного та енергетичного поля. Щоб зняти з себе негатив, прийміть ванну з морською сіллю, а зарядитися позитивною енергією допоможе купання у відкритій водоймі. У молодик також створюють талісмани й амулети на здоров’я та любов, від навроку, на фінансове благополуччя тощо.
  • Молодий Місяць дуже доречний для генерального прибирання, позбавтеся старих, непотрібних, поламаних або зіпсованих речей, або тих, які викликають у вас негатив.
  • У період нового Місяця можна заводити знайомства або переосмислити вже існуючі відносини, наприклад, вирішити конфлікти чи перервати спілкування.
  • Корисне заняття творчістю. Цілком несподівано у вас можуть відкритися приховані таланти до літератури, живопису, музики або інших видів мистецтва.

Чого не можна робити в молодик

  • Молодий Місяць час відносної темряви, Місяць перебуває в слабкому і нестабільному становищі, а отже, це невдалий час для нових починань, прийняття доленосних рішень і завершення проєктів, зміни умов роботи. Виберіть для цього інші фази Місяця.
  • Уникайте суперечок, конфліктних та стресових ситуацій, оскільки фаза молодика посилює енергії руйнування. Більш сильний вплив у цей період мають негативні думки й емоції.
  • Не беріть шлюб, не робіть/не приймайте пропозицію руки серця, а також не розривайте стосунки.
  • Уникайте важких фізичних навантажень, достатньо зробити невелику зарядку і тривалу прогулянку.
  • Не вживайте шкідливу їжу та алкоголь. У молодик не переїдають, корисна дієта або навіть голодування.
  • У молодик не займаються сільськогосподарськими роботами, не збирають урожай і не займаються посадкою.
  • У молодик не призначають весілля, заручини, а також не розлучаються.

Повний Місяць у жовтні 2024 року: коли

Повня це фаза Місяця, коли він розташований на протилежному боці Землі щодо Сонця, що дозволяє освітленому боку Місяця повністю бути видимим із Землі. Місяць повністю помітний і виглядає як яскравий повний диск. Повня символізує кульмінацію, завершення циклів, загострення емоцій та пікову енергію.

Повний Місяць у жовтні 2024 року настане у четвер, 17 числа, о 14:27 за київським часом. Це буде найбільша повня в 2024 році, яка носить назву Супермісяць Мисливця. А це означає, що Місяць буде набагато більшим і яскравішим, ніж у звичайну повню.

Сильна енергетика повного Місяця почне діяти вже ввечері 16 жовтня і триватиме до 18 жовтня. У цей час небесне тіло буде під знаком зодіаку Овен. Під час повні люди можуть відчувати приплив енергії та прагнення дії. Це слушний час для завершення проєктів, прийняття важливих рішень і прояву лідерських якостей.

Водночас, підвищена емоційність та імпульсивність можуть призвести до конфліктів, особливо в особистих стосунках.

Повний Місяць у жовтні 2024 року буде в четвер, зазнаючи впливу Юпітера, що допомагає великому везінню, а також закону та порядку.

Повний Місяць настане 17 числа, що забезпечує грандіозний успіх тим, для кого духовне стоїть понад усе і вибиває з колії тих, хто слідує невірним шляхом і думає лише про матеріальне.

Що можна і не можна робити в повний Місяць

В багатьох культурах до повні ставляться з побоюванням. Вважається, що під впливом повного Місяця змінюється поведінка не лише людей, а й тварин. У будь-якому випадку, повний Місяць має особливі енергетичні властивості.

  • Як і в молодик, у період повного Місяця заведено загадувати бажання, будувати плани. Але краще не робити жодних дій, а відкласти їх до інших місячних циклів.
  • Проведення ритуалів на фінансове благополуччя та кар’єрне зростання. любовні відносини, оскільки магічна енергія в молодик досягає найвищого ступеня.
  • Уникають конфліктів і стресів, можна наламати дров навіть однією невдалою фразою.
  • Займіться медитацією та саморефлексією, йогою – це сприятиме зміцненню духовних зв’язків. Також допоможе уникнути стресових ситуацій та конфліктів, депресивного стану й апатії.
  • Проведіть день детоксикації. Уважно поставтеся до свого раціону, не забувайте про гідратацію, більше гуляйте та відпочивайте, не перенавантажуйтеся фізично, відмовтеся від шкідливих звичок.
  • Повний Місяць позитивно впливає на творчий потенціал людини, це ваш шанс розкріпачити свою уяву.
  • Утримайтеся від подорожей, оскільки великий ризик нещасних випадків чи інших неприємностей у дорозі.
  • Уникайте садово-городніх робіт.
  • Відмовтеся від хірургічних втручань через ризик ускладнень під час маніпуляцій, можливе загострення хронічних хвороб.
  • Уникати з’ясування відносин, одруження або його розірвання. Повний Місяць також поганий день для зачаття.
  • Не можна будь-що віддавати з дому напередодні повного Місяця, щоб уникнути втрати грошей та удачі. Не позичайте гроші і не беріть у борг навіть мінімальні суми.
  • Не робіть великих покупок та фінансових вкладень.
  • В повню не одружуються, не освідчуються, не розлучаються, уникають зачаття дитини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також