Elemis представили нову сироватку Pro-Collagen Future Restore Serum

Британський luxury бренд по догляду за шкірою Elemis випустив на ринок нову зміцнюючу сироватку для обличчя. Чим сьогодні готовий дивувати новий засіб – читайте нижче.

Сироватка Pro-Collagen Future Restore Serum містить перший у світі запатентований комплекс морських водоростей Opal Skin Algae і потужні морські активні речовини. Передова формула спрямована на боротьбу з наслідками зниження рівня колагену в шкірі, покращуючи видимі ознаки старіння з плином часу. Як заявляє виробник, активні компоненти підвищують пружність шкіри на 46 % всього за 4 дні використання.

Ключові інгредієнти Pro-Collagen Future Restore Serum:

  • комплекс водоростей Opal  – перший у світі комплекс, що складається з трьох морських мікроводоростей діатомових водоростей (одна з яких була ексклюзивно відкрита компанією Elemis), інкапсульованих у морську систему доставки Chlorella Vulgaris;
  • морські клітинні ліпіди – мікроводорості з екстремального середовища, відомі своїми властивостями живити і кондиціонувати шкіру, надаючи їй здорового сяйва;
  • фермент морської палички – морський біотехнологічний інгредієнт, відомий своєю здатністю заряджати клітини енергією та сприяти синтезу протеїнів, надаючи шкірі більш пружного та молодого вигляду;
  • фермент падіна павоніка – коричневі макроводорості, ферментовані за допомогою біотехнологій для посилення антиоксидантних, зволожувальних і зміцнювальних властивостей інгредієнта.

Серед основних переваг Pro-Collagen Future Restore Serum поліпшення пружності шкіри та зменшення видимості і глибини тонких ліній і глибоких зморшок,  підсилення зволоження шкіри до 24 годин. Після систематичного використання новинки відновлюється щільність шкіри, вона стає більш пружною та наповненою, має здорове сяяння.

Завдяки невагомій формулі засіб легко вбирається. Використовувати сироватку бренд рекомендує двічі на день, вранці та ввечері після процедури очищення та перед зволожувальним кремом на суху шкіру.

Сироватка Pro-Collagen Future Restore Serum від Elemis вже доступна в Україні. Орієнтовна вартість продукту на офіційному сайті бренду – 5440 грн.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також