Вікторія Бекгем презентувала нові четверті парфуми 21:50 Rêverie

За декілька годин до представлення нової колекції на Paris Fashion Week Вікторія Бекгем представила нові парфуми 21:50 Rêverie. Чим же вони відрізнятимуться від попередніх?

Нову колекцію свого однойменного бренду у палаці Шато-де-Багатель у рамках Paris Fashion Week показала Вікторія Бекгем. За декілька годин до шоу зірка презентувала нові парфуми власного бренду 21:50 Rêverie Victoria Beckham Beauty. Це вже четверті у колекції Пош Спайс. До речі, залу, де відбувався показ, щедро обробили новим ароматом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

В інтерв’ю Vogue Вікторія Бекгем розповіла, що на нові парфуми її надихнуло одне з побачень із чоловіком Девідом Бекгемом на початку їхнього шлюбу далекого 2001 року на острові Ява в Індонезії. Так, під час романтичної вечері зі свічками посеред рисового поля зіркову пару вразив закат, який вібувся рівно о 21.50. У цей час повітря було сповнене ароматами тютюну, землистих сирих стручків ванілі та кедрового дерева. У мерехтінні вогню Вікторія побачила мерехтіння свого нового життя. 

21:50 Rêverie це парфум для жінок, які належать до групи ароматів Східні Деревні. Верхня нота парфюму – листя тютюну, нота серця – слива, базові ноти: кедр, ваніль і боби тонка. Автором композиції виступив парфюмер Жером Епінет.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Новий аромат 21:50 Rêverie Victoria Beckham Beauty стилізований так само, як і його три попередники, але в оливково-зеленому кольорі з блискучим золотим ковпачком. Наразі новий аромат доступний для попереднього замовлення на офіційному сайті Вікторії Бекгем. Очікується, що офіційний запуск у продаж відбудеться 3 жовтня 2024 року. Доступний у двох форматах: 50 мл коштує 200 доларів, а 100 мл – 290.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також