The Bath & Body Works анонсував випуск святкової колекції по мотивам серіалу «Емілі в Парижі»

«Ароматна пригода у французькому стилі» - так описали нову лімітовану колекцію The Bath & Body Works. До колекції увійдуть понад півсотні продуктів, які «перенесуть» споживача безпосередньо в яскравий та стильний світ Емілі Купер.

Instagram

Цього разу The Bath & Body Works натхненний серіалом Netflix «Емілі в Парижі» випускає ароматичні спреї, гелі для душу, креми для тіла, свічки та дифузори ароматів Wallflowers, мило для рук ы дезінфекційні засоби. Вартість продуктів від 2 до 37 доларів. 

Особливу увагу бренд приділив чотирьом ароматам. Зокрема, Champagne in Paris – новий аромат з елементами шампанського, шипучої бузини та конвалії. Рожевий колір нагадує одне із найяскравіших суконь Емілі з четвертого сезону. Аромат Paris Amour – один із найулюбленіших продуктів The Bath & Body Works, який з’явився ще 2011 року, знову повертається у продаж. Особливості парфуму надають французькі тюльпани, яблуневий цвіт і рожеве шампанське. Натхненні лавандовими полями з третього сезону серіалу, парфумери створили аромат Lavender Luxe, у якому крім запаху прованської лаванди, можна відчути  жасмін та ванільні нотки. Macaron Cloud нагадує запах французької кондитерської, макарунів і ягід. 

На дизайн колекції вплинули мода та стиль із серіалу. Палітра яскравих кольорів продуктів і стильна чорно-біла етикетка віддають данину сміливому стилю Емілі протягом усього серіалу.

«Ми провели серйозну роботу, враховуючи всі аспекти, і розробили продукти, які охоплюють усе, що обожнюють фанати серіалу: від фірмової помади, якою користується Емілі, до її вінтажної камери. Це продукти високої якості, споживачі будуть у захваті від їх ароматів», – каже керуюча відділу мерчендайзингу The Bath & Body Works Бетсі Шумахер.

Колаборація за мотивами серіалів не перша у цьому році. Так, ColourPop нещодавно презентував колекцію декоративної косметики за мотивами серіалу «Дивні дива», а Kiko Milano – за мотивами серіалу «Бріджертони».

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також