Новинка від Dermalogica – потужний антиейдж дует Dynamic Defense Duo

Американський бренд косметики з догляду за шкірою Dermalogica презентує новий набір Dynamic Defense Duo, обидва засоби якого мають відновлювальний ефект. Дізнайтеся більше про особливості кремів в нашому матеріалі.

Instagram

Відомий бренд лікувальної косметики Dermalogica відтепер пропонує для догляду за обличчям набір з двох кремів Dynamic Defense Duo

Перший засіб – мультиретиноїд у високих дозах швидкої дії з технологією бустера Dynamic Skin Retinol Serum, який допомагає зменшити видимі та запобігти появі нових зморшок, відновлює текстуру й вирівнює тон шкіри, сприяє зменшенню пор.

Другим засобом набору є активний відновлювач шкіри, крем широкого спектру дії із високим захистом від UVA и UVB променів – Dynamic Skin Recovery SPF50. Це активний зміцнювальний крем для щоденного використання, що дозволяє контролювати й усувати ознаки старіння. Антиоксиданти білого чаю, багаті на поліфеноли, інгібують перекисне окислення ліпідів, нейтралізують вільні радикали, блокують реакцію утворення кінцевих продуктів глікозилювання, пригнічують матриксні металопротеїнази, що дозволяє боротися з ознаками старіння. Запатентована технологія інкапсуляції олеосом посилює дію сонячних фільтрів та сприяє ефективному захисту від впливу ультрафіолетових променів. Унікальний поліпептид збільшує продукцію колагену й еластину.

У комплексі обидва засоби мають потужний антиейдж ефект, результат можна побачити вже після декількох тижнів використання. 

У наборі повнорозмірний крем Dynamic Skin Retinol Serum (30 мл) та подарункова версія крему Dynamic Skin Recovery SPF50 (15 мл). Вартість на офіційному сайті Dermalogica – 4 050 грн.

Dermalogica – американський бренд лікувальної косметики, який на ринку з 1986 року. Косметика бренду спрямована на повноцінне розв’язання проблем шкіри в комплексі: вікові зміни, акне, постакне, мімічні зморшки, тьмяність, жирний блиск, недостатнє зволоження тощо. Всі продукти не містять мінеральних олій, барвників або штучних добавок. Основний акцент робиться на активних кислотах, вітамінах, колагені й екстрактах рослин і фруктів.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також