Куди піти у Києві в жовтні 2024 року: афіша заходів

Дізнайтеся, які фестивалі, виставки, концерти та спектаклі, майстер-класи відбудуться у Києві в жовтні 2024 року. Публікуємо афішу головних культурних подій, що заплановані на другий місяць осені.

Telegram

Фестивалі та виставки у жовтні 2024 року

День народження ТРЦ «Гулівер» 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ТРЦ Gulliver (@gulliver.kyiv)

Вже цими вихідними один з найбільших ТРЦ столиці відсвяткує свій день народження. Заплановано багато активностей, наприклад, відбудеться другий міжнародний медіаарт фестиваль UART MEDIA FEST. Твори талановитих дизайнерів з усього світу покажуть на найбільших фасадних екранах Європи. Також у магазинах-партнерах ТРЦ запропонують знижки та подарунки. А о 14:00 розпочнеться безкоштовний святковий концерт за участю Budchuk, Enleo, Michelle Andrade, ZLATA OGNEVICH, Probass Hardi, MELOVIN та БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Коли: 5 жовтня 2024 року, 17:30

Де: ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1а)

Вартість квитків: безкоштовно

Nova Kids Art Fashion Show

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Журнал NOVA Kids (@nova_kids_magazine)

На підтримку маленьких пацієнтів лікарні Охматдит організовує Nova Kids модне шоу. Замість стандартних fashion-показів пропонують поринути разом в атмосферу справжнього fashion art performance! На шоу зберуть найталановитіших дітей країни. У програмі модні покази колекцій українських дизайнерів, насичена шоу-програма та благодійний аукціон. Спеціальний гість заходів – Monatik.

Коли: 6 жовтня 2024 року, 15:00

Де: Freedom Hall (вул. Кирилівська, 134)

Вартість квитків: від 750 грн

Криптоконференція N Crypto Awards 2024

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kontramarka.ua / Контрамарка (@kontramarka.ua)

Найбільша криптоконференція України пройде цієї неділі. N Crypto Awards 2024 об’єднає найкращих представників криптосфери, Web3 та AI в Україні. Захід відвідають провідні компанії, спікери, блогери та безліч гостей, які зберуться разом, щоб поділитися інсайтами та досвідом. 20 спікерів розкажуть про свій досвід досягнення успіху в криптосфері, деякі новинки можна буде подивитися у великій експозоні.

Коли: 6 жовтня 2024 року, 13:00

Де: КВЦ «Парковий» (вул. Паркова дорога, 16 а)

Вартість квитків: 1500-5500 грн

Івенти у MODI Art and Wine Gallery

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MODI Art&Wine Gallery (@modiartwine)

У жовтні у MODI Art and Wine Gallery заплановано чотири цікаві заходи. Так, 3 жовтня 2024 року проведуть дискусійний читацький клуб. Учасники зможуть обговорити новинки книжкового ринку та разом почитати, а потім обговорити улюблені книжки. 4 жовтня 2024 року можна відвідати Клуб настільних ігор. Організатори впевнені, що Клуб – це нові знайомства та цікаве дозвілля. Любителі київської старовини: образів, історій, вражень – зможуть зустрітися у Клубі «РетроФотоКиїв» 17 та 31 жовтня 2024 року.

Коли: 3, 4, 17,31 жовтня 2024, 19:00

Де: MODI Art and Wine Gallery (вул. Мала Житомирська, 17)

Вартість квитків: 300 грн

«День ментального здоров’я. Почути та відчути» у Київській філармонії

У фойє Національної філармонії України до Всесвітнього дня ментального здоров’я відбудеться затишна розмова з музикою та про музику. Акцію організовує платформа онлайн-психотерапії Pleso разом із Національною філармонією. Психологи Pleso розкажуть про вплив музики на ментальне здоров’я людини, зокрема й під час війни з точки зору доказової медицини. Всі охочі цього дня матимуть можливість протестувати психологічну програму Luminify на VR-платформи для інтерактивного стримінгу 360-градусного просторового відео та аудіо у VR-шоломі. Технологія ефективно використовує інтерактивні підходи для підтримки емоційного стану, зокрема під час війни, допомагаючи впоратися з психологічними розладами, такими як тривога, депресія та посттравматичний стресовий розлад.

Коли: 10 жовтня 2024, 16:00

Де: Національна філармонія України (вул. Володимирський узвіз, 2)

Вартість квитків: 300 грн

Концерти та виступи у жовтні 2024 року

Концерт Jerry Heil у V’YAVA

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от V’YAVA (@vyava.art)

Культурний арт-простір V’YAVA закачує сезон концертів просто неба. Цієї суботи тут виступить Jerry Heil – одна з найбільш затребуваних артисток, яка стрімко підкорює музичні чарти України та за її межами. З цього концерту розпочнеться масштабний тур країною. Артистка виступить не лише із сольними хітами, а й представить свою команду музикантів. «Київ – місце, звідки моя музика пролунала на світ, тож хочу дати концерт і в столиці! Чекаю на вас із нетерпінням на своєму сольнику в культурному просторі V’YAVA» – каже Jerry Heil. У перерві можна відвідати ресторан, спортивний майданчик, lounge-зони, фуд-корт, зону гамаків, PlayStation та багато іншого

Коли: 5 жовтня 2024, 17:00

Де: Арт-простір V`YAVA – ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вартість квитків: від 500 грн

Дмитро Карпачов: конференція «5 правил, як виховати успішну дитину»

Хочете зрозуміти причини поганої поведінки вашої дитини? Навчитися ефективно реагувати на істерики, непослух та агресію? Поліпшити спілкування та порозумітися з дитиною? Про все це та багато іншого розповість Дмитро Карпачов у своїй лекції «5 правил, як виховати успішну дитину». Слухачі зможуть отримати цінні знання одного з провідних експертів у галузі дитячої психології із 20-річним досвідом роботи.

Коли: 6 жовтня 2024 року, 18:00

Де: МЦКМ «Жовтневий палац» (Алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Вартість квитків: 350-990 грн

Концерт Океан Ельзи «30 років. Той день»

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Океан Ельзи (@okeanelzy_official)

Чотири особливі концерти до 30-річчя існування гурту заплановані у столиці. Музиканти пропонують кожному з нас згадати цей найважливіший день у своєму житті під пісні «Сьюзі», «Не твоя війна», «На небі», «Без бою», «Лодка», «Без тобі мене нема», «Моя машина » та багато інших.

Коли: 11, 12, 13, 15 жовтня 2024, 18:00

Де: Палац спорту (Спортивна площа, 1)

Вартість квитків: від 549 грн

Концерт пам’яті Віталія Білоножка «Мелодія двох сердець»

У річницю смерті народного артиста України Віталія Білоножка у Палаці Україна зберуться його друзі, щоб разом із глядачами виконати хіти співака у виконанні відомих українських артистів у нових аранжуваннях у супроводі Заслуженого академічного оркестру Ансамблю пісні та танцю Збройних сил України. Заплановано участь Тараса Петриненка, Оксани Білозір, Павла Зіброва, Віктора Павлика, Ольги Сумської, Катерини Бужинської та багатьох інших.

Коли: 19 жовтня 2024, 17:00

Де: Палац Україна (вул. Велика Васильківська, 103)

Вартість квитків: 250-2100 грн

Концерт KOLA у Палаці спорту

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KOLA – ЧиРазом🇺🇦 (@kola__official)

Це перший сольний концерт такого масштабу для популярної співачки KOLA. Її пісні «Чи разом?», «Дочекаюсь», «Біля серця», «Люди», «Бути простим» багато хто вважає емоційною опорою, а нові треки привертають увагу аудиторії ще до офіційної презентації. Виступи талановитої виконавиці збирають повні зали, пісні отримують нагороди та стають саундтреками. Організатори концерту пропонують спеціальну зону, де можна поспілкуватися зі співачкою, зробити фото чи відео на згадку та отримати від неї спеціальний подарунок.

Коли: 19 жовтня 2024, 17:00

Де: Палац спорту (Спортивна площа, 1)

Вартість квитків: від 690 грн

Концерт ONUKA у супроводі НАОНІ «Краще за 10 років»

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Happy Music Group (@hmg_ca)

Нове шоу збере на одній сцені понад 50 музикантів та понад 40 національних інструментів. Ви почуєте найкращі пісні ONUKA за 10 років. «Наскільки б люди не любили окремо оркестрову музику, окремо електронну музику, коли це поєднується продумано та підготовлено, тонко та вдало, це завжди відгукується та резонує аудиторії», – каже Ната Жижченко. Такий виступ – це технічно та музично складний проєкт. Втім, ONUKA та НАОНІ вже не вперше виступають разом, тож між музикантами вже існує взаємодія. Глядач разом із ONUKA заспіває хіти PEREMOHA, SAMA, 30KM, Misto, Time.

Коли: 24 жовтня 2024 року, 19:00

Де: МЦКМ «Жовтневий палац» (Алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Вартість квитків: 690-1890 грн

HALLOWEEN: The fall of Eden w/ Latexfauna

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Osocor Residence 🇺🇦 (@osocor.residence)

Latexfauna та Osocor Residence пропонують відзначити найстрашніше свято року разом та запрошують на ексклюзивний івент – електронну виставу The Fall of Eden. Вона складатиметься з двох частин: музичного виступу Latexfauna, театральної вистави, а закінчиться вечір під звуки електронної музики. Latexfauna – унікальне поєднання дрім-попу, інді-року та легких психоделічних мотивів. Саме уявлення розкриє давню історію спокуси, бажання та падіння людства, що втілюється у символічній формі.

Коли: 26 жовтня 2024 року, 19:00

Де: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Вартість квитків: 600-2000 грн

Шоу-концерт Олі Полякової у Палаці спорту

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Це стало традицією – щороку, починаючи з 2016 року (крім 2022), Оля Полякова виступає 26 жовтня з грандіозною програмою у Палаці спорту. Цього року співачка працює над концертом, де є щось для кожного. Нове шоу співачки відрізнятиметься від попередніх насамперед своєю тональністю. Тим, кому останнім часом не вистачало танцювального вайба, характерного для Полякової, нарешті побачить його у новій концертній програмі, до якої увійдуть нові хіти від шведських композиторів та майбутній, уже другий, україномовний альбом. Концерт стане квінтесенцією нового україномовного репертуару співачки за останні 2,5 роки.

Коли: 26 жовтня 2024 року, 19:00

Де: Палац спорту (Спортивна площа, 1)

Вартість квитків: 500-3000 грн

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також