Подіумне шоу Victoria’s Secret повертається: що відомо вже зараз

Шоу-показ нової колекції білизни Victoria's Secret відбудеться у Нью-Йорку, і це буде перше подібне шоу після великої перерви з 2018 року. Дізнайтеся, як триває підготовка до масштабного дефіле і хто із зірок вже погодився взяти у ньому участь.

Instagram

Бренд-мастодонт Victoria’s Secret оголосив про повернення свого шоу на подіум. Вже 15 жовтня 2024 року відбудеться грандіозне дефіле Victoria’s Secret Fashion Show 2024 із зірками, які цього вечора вдягнуть традиційні «янгольські крила». Пряма трансляція запланована на 19:00 на YouTube, TikTok та Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Відомо, що хедлайнером показу стане американська співачка й актриса Шер. Вперше в історії бренду музичний лайн-ап складатиметься виключно з жінок. У компанії так анонсували нове шоу: «Це світ жінок, тому зрозуміло, що не можна проводити модне шоу без самої матері моди – Шер! Показ Victoria’s Secret Fashion Show 2024 надасть саме те, що вимагають наші клієнти: гламур, подіуми, мода, веселощі, крила, розваги… Все через сучасну призму відображає динамізм нинішнього часу». На офіційній сторінці бренду в інстаграмі прикріплено відео із легендарною піснею 78-річної Шер Believe. Вибір Шер як хедлайнера шоу не випадковий, адже цьогоріч її буде включено до Зали слави рок-н-роллу разом із Kool & The Gang, Оззі Осборном та Мері Джей Блайдж. А 2025 року як легенда року Шер виступить на британському фестивалі Гластонбері.

У Victoria’s Secret пропонують слідкувати за новинами, а подробиці шоу та інформацію про учасниць бренд викладатиме дозовано, щоб зберігати інтригу. За оголошеною інформацією, на подіум 15 жовтня вийдуть відомі «янголи» – Джиджи Хадід, Палома Ельзесер, Кендіс Свейнпол, Девін Гарсія, Тейлор Хілл, Майова Ніколас. Про свою участь у дефіле також натякнула 50-річна модель Тайра Бенкс.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Шоу Victoria’s Secret – одне з наймасштабніших та довгоочікуваних у галузі fashion. Проте завжди спричиняло безліч суперечок, зокрема, шоу критикували за відсутність інклюзивності бренду, «нереалістичні» стандарти краси, фетшеймінг, вузьку розмірну сітку тощо. 2019 року шоу взагалі скасували через громадське обурення, а відтак і зниження глядацької аудиторії та продажів. Про своє повернення на подіум у Victoria’s Secret заявили у травні цього року, а перше відео-тизер виклали в інстаграмі наприкінці серпня.

Дебют «янголів» відбувся 1995 року, після чого покази з музичними виконавцями стали щорічною традицією бренду аж до 2018 року. Відеоролики шоу збирали десятки мільйонів переглядів в Інтернеті.  Компанія 2021 року провела масштабний ребрендинг, який передбачав відхід від навмисної сексуальності та «ідеального» тіла до бодіпозитиву й фемінізму. У рекламних кампаніях Victoria’s Secret усім відомих «янголів» змінили моделі зі стандартними формами, бренд почав випускати більш стриману білизну без зайвого декору. У липні цього року у Victoria’s Secret заявили про запуск колекції Victoria’s Secret Dream, до якої входить спідня білизна, що забезпечує повсякденний комфорт.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також