Collistar представив нові маски для обличчя серії Attivi Puri зі швидким ефектом

Одразу три нові засоби для обличчя з’явилися в лінійці італійського косметичного бренду Collistar. Розкажемо, чим особливі маски для обличчя Collistar Attivi Puri із гіалуроновою кислотою, вітаміном С та цинком і який ефект від них очікувати.

Щоб зробити шкіру чистою, сяйливою та зволоженою, в Collistar випустили одразу три нові продукти – маски для обличчя серії Attivi Puri. У бренда заявляють, що маски мають швидкісний ефект, який можна побачити вже через рекордні 10 хвилин після нанесення на обличчя.

Зокрема, маска Collistar Salicylic Acid + Zinc PCA Clay Mask глибоко очищає шкіру, робить її матовою, а пори менш помітними, зменшує почервоніння. М’яка формула засобу створена на основі глини. Саліцилова кислота у поєднанні з ніацинамідом покликана очистити пори і зробити їх менш помітними, а цинк PCA має подвійний ефект, нормалізуючи вироблення себуму та допомагаючи шкірі відновити природний баланс.

Легка гель-маска Collistar Vitamin C + Polyhydroxy Acid відлущує та освітлює тьмяну шкіру, не спричиняючи подразнень. У складі засобу – вітамін C у стабільній жиророзчинній формі (аскорбіл тетраізопальмітат), що ефективно захищає шкіру від окислення клітин, а полігідроксикислоти дієво відлущують поверхню шкіри, не подразнюючи її.  У поєднанні з альфа-гідроксикислотами (AHA) полігідроксикислоти посилюють дію пілінгу та надають шкірі сяяння.

Інтенсивно зволожувальна та заспокійлива маска Collistar Hyaluronic Acid + Madecassoside Cica-Mask швидкодіючий засіб для сухої, зневодненої та чутливої шкіри, дуже ніжної текстури. Так, гіалуронова кислота з чотирма молекулярними масами впливає на різні шари шкіри, забезпечуючи інтенсивне багаторівневе зволоження, а мадекасосид із винятковими заспокійливими властивостями знімає почервоніння, заспокоює подразнення та відновлює бар’єр шкіри.

Маски рекомендують використовувати двічі на тиждень. Після нанесення засобу потрібно почекати 10 хвилин і зимити його теплою водою чи вологою тканинною серветкою.

Продукти Collistar мають екологічну упаковку із перероблених матеріалів, а пластикова туба з-під крему теж підлягає переробці.

Марка Collistar є найбільшим підрозділом фармацевтичної компанії Zambeletti, випускає косметику з догляду за шкірою із 1968 року.  До 1982 року Collistar вважалася косметикою виключно для професійного використання. Згодом коло споживачів розширили, і сьогодні компанія випускає косметику високої якості, екологічно чисту, з додаванням натуральних компонентів.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також