Karl Lagerfeld представляє новий дует ароматів в унікальних рельєфних флаконах

Бренд Karl Lagerfeld пропонує нові парфуми для жінок та чоловіків, які втілюють унікальне та багатогранне творче бачення його культових засновників. Парфуми серії Karl Ikonik ще глибше, ніж будь-коли, резонують з легендарною особистістю дизайнера.

Нові парфуми в концентрації eue de parfum Karl Ikonik Pour Femme – світлий деревно-амбровий квітковий аромат та KARL Ikonik Pour Homme – смілива амброва фужерна композиція. Кожний з них втілює сучасний аромат, представлений в інноваційному та символічному дизайні флаконів, що відображає безпомилковий силует Карла Лагерфельда – однієї з найвідоміших постатей у світі моди.

Зокрема, у складі Karl Ikonik Pour Femme малина і троянда, букет жасмину самбак і туберози, фундуковий макарун, сандал, гаїтянський ветивер.  

«Я хотіла створити аромат, який переосмислив би жасмин, відтінений рожево-золотистими нюансами герані, з розкішними сучасними відблисками. В базі округлість кремового сандалу ідеально поєднується з м’якими пелюстками жасмину», – каже авторка ансамблю Марі Саламань.

Ключовий інгредієнт Karl Ikonik Pour Homme боби тонка, підсилені ароматами кокосу, сандала, есенції шавлії, свіжого мадагаскарського імбиру, листям мандарина та абсолюту апельсинового цвіту.

«Ми створили ці парфуми, тому що хотіли дослідити боби тонка від початку до кінця і створити інноваційну, фірмову чоловічу ноту. Ми зробили це за допомогою чітких поєднань, які передають певну впевненість і надзвичайну насиченість», – розказали автори парфуму Емілі Копперманн та П’єр Герос.

Флакони нових парфумів виготовлені зі скла з хромованим покриттям, що ретельно підібране для кожного аромату у форматі each eau de parfum:

  • Рожеве золото для Karl Ikonik Pour Femme, що відображає один з улюблених відтінків дизайнера.
  • Срібло для Karl Ikonik Pour Homme, що перегукується з фірмовим металевим відтінком бренду.

Ці флакони втілюють квінтесенцію стилю дизайнера: його врівноважену позицію, чітку поставу, впізнавані рукавички без пальців і знаменитий хвостик. Для досягнення такого помітного дизайну знадобилося чимало вдосконалень, завдяки чому флакони стали не просто флаконами для парфумів, а бажаними предметами для колекціонування.

Кожна коробочка, прикрашена голографічним зображенням силуету Карла Лагерфельда, доповнює колір флакону, ще більше відзначаючи спадщину однієї з найвпливовіших постатей у світі моди.

Аромати вже представлені в Україні.

Дім Karl Lagerfeld поділяє культове бачення та естетику дизайну свого засновника, Карла Лагерфельда, у поєднанні з сучасним та перспективним духом. Колекція Karl Lagerfeld виконана в класичному паризькому стилі рок-шик, включає в себе одяг прет-а-порте для жінок, чоловіків і дітей, а також сумки, дрібні шкіряні вироби, взуття, парфумерію, окуляри та багато іншого. У 2019 році Karl Lagerfeld приєднався до Fashion Pact – глобальної ініціативи зі сталого розвитку, спрямованої на трансформацію модної індустрії шляхом досягнення цілей у трьох сферах: клімат, біорізноманіття та захист океану.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також