Бренд Ріанни Fenty Beauty випускає нову лінійку косметики за мотивами серіалу Arcane

У новій колекції Fenty Beauty для Arcane, яка поступить у продаж вже 2 листопада цього року, блиски для губ, хайлайтери, синя туш, рідка підводка та олівець для очей. Нова косметика вийде обмеженим тиражем.

Про можливий випуск лінійки декоративної косметики Fenty Beauty за мотивами серіалу Arcane говорили ще 2021 року, коли б’юті-бренд Ріанни став глобальним партнером цього анімаційного серіалу. Тоді Fenty Beauty працював над розробленням б’юті-образів героїнь – сестер Ві та Джинкс.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от TRENDMOOD (@trendmood1)

Відомо, що до колекції, яка поступить у продаж 2 листопада 2024 року, увійдуть п’ять блисків для губ Gloss Bomb Universal Lip Luminizer із персиковим ароматом:

  • Kaboom – голографічний чорний;
  • Rebel Rais’R – голографічний рожевий;
  • Risky Rulin’ – мерехтливий теплий золотий;
  • Morphic Melt – мерехтливий прозорий;
  • Rogue On Riche – мерехтливий персиковий нюд.

Вартість блисків Gloss Bomb Universal Lip Luminizer – 21 долар.

Також фанам серіалу сподобається туш кольору синього кобальта Hella Thicc Volumizing Mascara Ka’Bluey (вартість 19 доларів). Насичена формула забезпечує пишний ефект вій, а конусна щіточка – ідеальна для їх підкручування та підняття.

У новій колекції є мерехтлива золота підводка для очей  Glitty Lid Shimmer Liquid Eyeliner Mel’odic Moves й олівець для очей Chrome Carch’r Shade-Shifting Gel Eyeliner. Вартість підводки та олівця – 24 долари кожен. 

До нової колекції також увійшла палетка хайлайтерів Killawatt: Arcane Quad Freestyle Highlighter Palette в чотирьох відтінках: Chillz, Wattabrat, Trophy Wife, Girl Next Door (вартість 45 доларів). 

Унікальний хайлайтер Diamond Bomb All-Over Diamond Veil із діамантовим напиленням, який наноситься як тривимірна блискуча вуаль, створюючи чистий, приголомшливий блиск по всьому обличчю й тілу. Вартість продукту 42 долари.

Вартість усього боксу колекції Fenty BeautyXArcane The Legends Vault – 250 доларів.

Дизайн нової колекції Fenty BeautyXArcane натхненний чотирма головними героїнями серіалу: Джинкс, Ві, Мел та Кейтлін. За словами креативної продюсерки серіалу Arcane Кіани Манкер, метою команди «Аркейну» було привернення уваги до жінок-геймерів, оскільки у «Лігу Легенд» грають 40% жінок. «Ми хотіли співпрацювати з Fenty, тому що у нас схожа взаємодія з аудиторією», – зауважила Манкер.

Нагадаємо, дев’ятисерійний серіал Arcane від розробників відеогри League of Legends – Riot Games вийшов на стримінговій платформі Netflix 2021 року. Дія відбувається у вигаданих містах всесвіту League of Legends: аристократичному Пілтовері та Зауні, де мешкають бідняки та злочинці. Невдале пограбування лабораторії в Пілтовері групою злодіїв із Зауна обертається тим, що до світу повертається заборонена магія.

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також