Зустрічаємо Fearless – новий аромат від українського парфюмерного бренду 13Perfumes

Концепт для нових парфумів команда 13Perfumes почерпнула з української міфології. Новий аромат не став виключенням із загальної концепції бренду: на кожну пору року готувати нові аромати. І слідом за літнім Good Karma з’явився осінній аромат Fearless.

Із приходом осені український бренд нішевої парфумерії 13Perfumes випускає новий аромат сезону Fearless – замшевий, теплий, витончений. Дивлячись на рекламний кампейн нового продукту, розумієш, що мавки, русалки та відьми насправді не є негативними персонажами, а страх не має над тобою сили, коли бачиш його зі всіх сторін і перестаєш боятись. А те, що мало б лякати, починає манливо цікавити. Закони казок і міфології з їх страшками перестають діяти, якщо почати писати власну історію. 

«Страх електризувався. Перекочувався під шкірою з голови до ніг й у зворотному напрямку. Так було мільйони років потому, і так є зараз. Проте загублена одна деталь: масштаб страху дорівнює масштабу власної сили. І наш парфум про це», – ділиться Поліна Потапова, фаундерка бренду.

Верхні ноти парфуму Fearless представлені бергамотом, лимоном та шафраном, ноти серця – білими квітами, мімозою, ірисом і тютюном. Базові ноти Fearless – це замша, ваніль, боби тонка, сандал, кашемір, деревина, мускус та анімалістичні ноти.

Новий аромат вже доступний на офіційному сайті бренду. 

13Perfumes – це сучасний бренд нішевої парфумерії, що виготовляє високоякісні артизанальні парфуми концептуально та фінансово доступні для молодих українських споживачів. Бренд пишається повним циклом виробництва в Україні, що дає можливість втілити найкреативніші ідеї та швидко адаптувати продукт під запит користувача.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали на Beauty HUB!

читайте також