Комфорт та скандинавський стиль: Eссо презентує нові колекції взуття AW`24

Eссо презентує нові колекції взуття AW`24

Відомий данський бренд взуття та аксесуарів для всієї родини Ecco представив нові колекції взуття AW`24, які поєднують комфорт, практичність та лаконічний скандинавський стиль.

Цього сезону бренд досліджує сучасну родину: сім’я є надійною основою і кожен може вільно проявляти себе, в тому числі у виборі взуття для різних цілей.

Eссо колекції взуття AW`24

Природа також залишається в центрі уваги бренду, оскільки люди віддають перевагу якісному проведенню часу разом і залишають позаду стрімкий темп сучасного життя. Тому в нових сезонних лінійках представлені кросівки, черевики та напівчеревики для жінок, чоловіків і дітей, які не бояться води, мають привабливий дизайн та доволі зручні. Звертають увагу на себе і кольори нових моделей – поєднання шоколадного і рожевого, сірого та жовтого, бежевого та білого прекрасно вписуються в гардероб осіннього сезону.

Eссо презентує нові колекції взуття AW`24

Eссо презентує нові колекції взуття AW`24

Eссо взуття

Взуття виготовлено з якісної шкіри та нубуку у стриманому дизайні та з використанням водонепроникної технології. Безшовна конструкція Ecco Fluidform забезпечує природне прилягання та міцне зчеплення між поверхнею і підошвою в різних погодних умовах та на будь-якій місцевості. М’яка текстильна внутрішня частина забезпечує максимальний комфорт для ніг.

Eссо презентує нові колекції взуття AW`24

Eссо

Eссонові колекції взуття AW`24
Eссо AW`24

Колекція вже доступна в Україні.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали на Beauty HUB!

читайте також