Must see: найбільш очікувані фільми 2021 року

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

До нового 2021 року лишилося зовсім мало, і ми вже з нетерпінням рахуємо останні дні. Одна з причин – довгоочікувані яскраві кінопрем'єри, якими нас обіцяє потішити прийдешній рік.

У 2021 році очікуємо як заплановані кінопрем’єри, так і відкладені в 2020 через пандемію COVID-19. Саме тому наступний рік буде багатий новинками фільмів, про які ми і розповімо в матеріалі.

«355»

Триллер, повний таємниць, із Джесікою Честейн, Діаною Крюгер і Пенелопою Крус – гарний привід із нетерпінням чекати прем’єру фільму «355». Кращі спецагенти возз’єднуються, щоб врятувати світ від Третьої світової війни і протистояти організації, яка володіє потужною зброєю. А коли доля планети в руках красивих дівчат із таємного співтовариства під кодовою назвою «355», дивитися кінострічку ще цікавіше.

«Не час помирати»

25-й фільм із серії про Джеймса Бонда з’явиться на великих екранах уже в 2021 році. Знаменитий агент 007 залишив оперативну службу і насолоджується життям, повним задоволень, на далекій Ямайці. Але одного прекрасного дня його старий друг Фелікс Лайтер із ЦРУ приїжджає в теплі краї, аби попросити про допомогу, адже невідомим злочинцем був викрадений талановитий вчений.

“Чорна вдова”

Нарешті Чорна вдова дочекалася свого сольного фільму, який максимально розкриє її персонаж. Кінокартина стала продовженням фільму «Перший месник: Протистояння». Наташу наздоганяють примари минулого, і вона вирішує всіма силами з ними боротися. Спогади про програму підготовки таких професійних убивць, як вона сама, штовхають її раз і назавжди розібратися з її творцями.

«Твіст»

Класичний роман Чарльза Діккенса в 2021 році світ побачить у новому сучасному звучанні. Молодий талановитий художник потрапляє до банди, яка має намір викрасти дорогу картину. Що з цього вийде – побачимо в наступному році. До слова, головна роль дісталася 23-річному Рафу Лоу – синові всім відомого актора Джуда Лоу.

читайте також

«King’s Man: Початок»

Прем’єру третьої частини King’s Man у 2020 році переносили двічі. Сподіваємося, в лютому 2021 року ми нарешті побачимо кінокартину про англійських шпигунів на великих екранах. У фільмі нам розкажуть історію становлення шпигунської служби King’s Man, яка бере свій початок у період Першої світової війни. Молодий Конрад у виконанні Харріса Дикинсона намагається врятувати свою країну під наставництвом агента, якого грає Рейф Файнс.

«Земля кочівників»

Ми вже знайомили вас з фільмом «Земля кочівників», який став головним призером Венеціанського кінофестивалю року, що минає. Головну героїню Френ зіграла відома актриса кіно і театру Френсіс Макдорманд, лауреат двох премій «Оскар». Майже вся кінокартина побудована на її імпровізації. Жінка подорожує віддаленими куточками Америки в своєму автобудинку, зустрічаючи на шляху таких же мандрівників, як і вона сама.

«Морбіус»

Щоб вилікуватися від рідкісного і небезпечного захворювання крові, професор хімії Майкл Морбіус погоджується на участь у небезпечному експерименті, в результаті якого стає вампіром. Головну роль у кінокартині зіграв Джаред Лєто, якого ми вже пару років не бачили на екранах, тому фільм буде подвійно довгоочікуваним для всіх шанувальників співака і актора.

«Дюна»

Екранізація фантастичного роману журналіста Френка Херберта – одна з найцікавіших фільмів 2021 року. Чи вдалося цього разу режисерові Дені Вільневу якісно екранізувати складну історію з величезною кількістю дійових осіб? У центрі сюжету пустельна планета Арракис, головною цінністю якої є спайс – найважливіша речовина у Всесвіті. Той, хто контролює Арракис, контролює спайс, а той, хто контролює спайс, контролює Всесвіт.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також