Топ 8 книжкових новинок 2022 року в Україні

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

Топ 8 книжкових новинок 2022 року в Україні

Розповідаємо про довгоочікувані книжкові новинки 2022 року, які готують для нас українські видавництва.

Барак Обама «Земля обітована»

“Земля обітована” — це перша частина мемуарів 44-го президента США Барака Обами. Вона розійшлася у США величезним тиражем, а тепер її можна буде прочитати й українською. Барак заявляв ще до виходу видання, що має на меті надати усьому світу чесний звіт про своє президентство. Автор починає книгу розповіддю про навчання у коледжі у 1980-х, а завершує її подіями, пов’язаними із вбивством Усами бен Ладена у 2011 році. Далі буде.

Барак Обама «Земля обітована»

Алекс Міхаелідес «Діви»

Захоплюючий трилер від британського сценариста та письменника Алекса Міхаелідеса буде доступний українською вже у 2022 році. Головна героїня Маріанна впевнена, що професор Кембриджського університету Едвард Фоска – убивця. Його обожнюють колеги-викладачі, але особливо – члени таємної спільноти студенток під назвою «Діви». Навіщо ж професор та його шанувальниці проводять ритуали Діви Персефони та її подорожей у підземний світ?

Алекс Міхаелідес «Діви»

Наталія Силіна «Жіночі справи»

Бути жінкою – завдання не з легких, якщо говорити про наші фізіологічні особливості. У новій книзі Наталії Силиної цікаво, але при цьому професійно розповідається про клімакс, вагітність, секс та оргазм, а також вальс жіночих гормонів протягом усього нашого життя. Чому секс більше не приносить задоволення? Чи страшний клімакс? Якими сучасними методами найкраще запобігати вагітності? На ці та інші питання цікаво і відверто відповідає автор.

Наталія Силіна «Жіночі справи»

Курт Еліс «Серед вовків»

Психологічний трилер від Курта Еліса вже готовий полоскотати вам нерви. Головний герой історії Нік Крід – колишній профайлер ФБР, який повертається на батьківщину до міста Йоганнесбурга Південно-Африканської Республіки. Там його залучають до розслідування дивного та загадкового вбивства. У новій книзі 2022 року Курт Еліс приготував для нас ритуальні вбивства та африканський містицизм, які обіцяють не відпускати нас до останньої сторінки.

Курт Еліс «Серед вовків»

Саллі Руні «Чудовий світ, де ж ти»

Нова книга «Прекрасний світ, де ж ти» ірландської письменниці Саллі Руні зовсім недавно стала найкращою в номінації «Художня проза» книжкового порталу Goodreads, тому видання точно варте нашої уваги. У центрі сюжету Ейлін та Аліса – дві 30-річні дівчини, за спинами у яких свої успіхи та невдачі, коханці та бажання пристосуватися до сучасного життя в такому непростому літературному світі. До речі, випустить книгу “Видавництво Старого Лева”.

Саллі Руні «Чудовий світ, де ж ти»

Девід Мітчелл «Тисяча осінь Якоба де Зута»

І хоча роман Девіда Мітчелла «Тисяча осінь Якоба де Зута» побачив світ у 2010 році, українською його переклали лише зараз. Історичний роман, заснований на реальних подіях, розповість, як у 1799 році на острів Дедзіма в Японії прибув талановитий письменник Якоб де Зут. Його життя з цього моменту наповнене інтригами, випробуваннями і навіть любовними пригодами.

Девід Мітчелл «Тисяча осінь Якоба де Зута»

Тімоті Снайдер, Нора Коло «Про тиранію»

Графічна версія історичного видання – звучить дуже цікаво, а особливо якщо в ньому розповідається про концепцію тиранії в контексті сучасної політики США. Завдяки ілюстраціям Нори Круг книга Тімоті Снайдера набуває нового звучання, барвистості та форми. За яких умов усталені демократії можуть перетворитися на диктатури – читайте та дивіться у новому виданні «Про тиранію» 2022 року.

Тімоті Снайдер, Нора Коло «Про тиранію»

Сюзанна Кларк «Піранезі»

Новий фантастичний трилер від Сюзанни Кларк обіцяє бути не менш цікавим, ніж її дебютна книга. Для головного героя, якого ми знаємо як Піранезі, Будинок із великої літери – це цілий Світ. «З початку Світу в ньому точно існувало п’ятнадцять людей», і Піранезі — п’ятнадцятий. Він досліджує величезні зали цього Будинку, чітко розраховує припливи та відливи і веде розмірене життя. Однак несподівано для себе він виявляє сліди шістнадцятої людини…

Сюзанна Кларк «Піранезі»

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також