Молодий місяць і повня у липні 2024 року: сприятливі та небезпечні дні

Якщо ви хочете досягти успіху й уникнути неприємностей у липні 2024 року, астрологи радять заглядати в місячний календар і коригувати свої дії відповідно до місячних фаз. Розкажемо, коли молодик у липні 2024 року, підкажемо, які дні будуть сприятливими, а які небезпечними. Дізнайтеся дату повного Місяця і як поводитися цього дня.

Фази Місяця у липні 2024 року

  • Спадаючий Місяць – з 1 по 5 липня 2024 року, з 22 по 31 липня 2024 року.
  • Молодик – 6 липня 2024 року.
  • Зростаючий Місяць – з 7 по 20 липня 2024 року.
  • Повня – 21 липня 2024 року.

На думку астрологів, Місяць безпосередньо впливає на всі сфери нашого життя. Найсприятливіші дати для будь-яких справ у липні 2024 року випадають на 1, 3, 4, 10, 11, 16, 18, 22, 25, 30 число. Так, фінансові питання та питання пов’язані з нерухомістю можна вирішити 1, 3-4 липня 2024 року. Для укладання угод та налагодження контактів підійдуть 10-11 липня, а ухвалення важливих рішень краще відкласти на 16 липня 2024 року. На 18 липня можна запланувати ділову поїздку чи подорож, а ось 22 липня – ідеальний день для укладання шлюбу чи вирішення юридичних питань.

Сприятливі дні:

  • для нових починань – 11, 15, 16, 24 липня 2024 року;
  • для налагодження контактів як ділових, так і особистих – 7, 10, 15, 19, 22. липня 2024 року;
  • для вирішення фінансових питань та юридичних справ – 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 17, 18, 24, 28, 29, 30, 31 липня 2024 року;
  • для подорожей і відряджень – 1, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 30 липня 2024 року;
  • для вирішення проблем зі здоров’ям – 6 та 29 липня 2024 року.

Не варто займатися вирішенням фінансових проблем 7, 8, 9, 19 липня 2024 року, небезпечними для особистого життя будуть 14, 17, 24, 27 липня, а дати можливих конфліктів та неприємностей – 5, 7, 12, 14, 17, 20 , 25, 26, 27 липня. Подорожі та відрядження не варто планувати 28 і 31 липня, а нові проєкти – на 2, 12, 13, 14, 28 липня 2024 року.

Коли настане молодик у липні 2024 року

Молодий Місяць – це фаза Місяця, за якої він розташований між Землею і Сонцем і його освітлена сторона звернена від Землі. В результаті цього Місяць стає практично невидимим із Землі. Молодий місяць – початок місячного циклу, який триває близько 29,5 дня.

Новий Місяць у липні 2024 року зійде у суботу, 6 числа, о 01:58 за київським часом. Небесне тіло під час молодика перебуватиме у знаку Рака. Молодий Місяць у Раку означає, що в найближчий місячний місяць важливими стануть питання, пов’язані з будинком і особистим життям, а саме стосунками з партнером, батьками та дітьми. Не варто чинити опір тому новому, що входить у ваше життя. Місяць буде дуже емоційним, і з цим впоратися буде нелегко, важливо працювати над собою та вчитися самоконтролю.

У нумерології число 6 вважається одним із найбільш гармонійних та стабільних. Воно символізує гармонію, сім’ю, відповідальність і турботу про інших.

Молодий місяць у липні 2024 року спостерігатиметься в суботу, зазнаючи впливу Сатурна – планети відплати й справедливості. І ті, хто неправильно поводяться цього дня, прирікають себе на труднощі та перешкоди у всіх сферах життя.

Що можна і не можна робити в молодик – поради

У молодик не радять

  • Починати нові проєкти, адже Місяць у цей період слабкий. Згодом ви зрозумієте, що або результату від початого не досягнуто зовсім, або вийшло не те, на що ви розраховували. Дочекайтеся фази Місяця, що росте, і сміливо стартуйте в нове!
  • Приймати важливі рішення, оскільки молодик – час відносної темряви та нестабільності.
  • Завершення проєктів, зміну умов роботи, вирішення спірних моментів – дочекайтеся спадаючої фази Місяця.
  • Одружуватися, робити пропозицію руки серця, а також розривати стосунки.
  • Займатися важкою фізичною працею, адже організм ослаблений і може негативно відреагувати на навантаження.
  • Вживати шкідливу їжу та алкоголь. У молодик не переїдають, корисна дієта або навіть голодування.

У молодик рекомендують

  • Займатися плануванням та постановкою цілей. При цьому важливо розписати плани на папері, періодично туди потім заглядати, щоб розуміти, чи близькі ви до досягнення результату.
  • Зайнятися духовними практиками та медитацією.
  • Проводити ритуали, наприклад, очищення. Прийміть ванну з морською сіллю, щоб позбутися негативу, або викупайтеся у відкритій водоймі, щоб зарядитися позитивною енергією на весь місяць, позбутися недугів. Можна створити в молодик талісман або амулет, який оберігатиме вас цілий місяць, і зарядити позитивною енергією кристали.
  • Очищати корисно не лише духовне та фізичне тіло, а й простір навколо себе. Тому в молодик влаштуйте генеральне прибирання в будинку.
  • Заводити нові знайомства – ці люди можуть принести вам у майбутньому багато користі.
  • Займатися творчістю. Астрологи впевнені, що багато шедеврів було створено саме в період нового Місяця, тому що у людей виявляються приховані таланти.

Повний місяць у липні 2024 року: коли

Повня – це фаза Місяця, при якій його освітлену частину повністю видно з Землі. Це відбувається, коли Земля перебуває між Сонцем і Місяцем, і весь сонячний бік Місяця висвітлюється, що робить його видимим цілком.

Повний місяць у липні 2024 року, або Оленячий Місяць, настане в неділю, 21 числа, о 13:18 за київським часом. Потужна енергетика повного Місяця почне діяти вже ввечері 20 липня та триватиме до 22 липня. У цей час небесне тіло перебуватиме під знаком зодіаку Козеріг. Його енергія дозволяє розкритися духовному, оскільки зв’язок із духовним світом особливо сильний. Повний Місяць у Козерозі – це сприятливий час для завершення якихось процесів та руйнування застарілих форм, а також для початку нових циклів.

Повня у липні 2024 року буде в неділю, яка зазнає впливу Сонця. В астрології воно символізує життєву силу, здоров’я, творчий потенціал людини, волю й індивідуальність, розуміння свого місця та призначення. Неділю слід присвятити духовним справам, а відчуття свята має супроводжувати вас цілий день.

Повний Місяць, позитивна енергія якого спрямована на гарні дії та інтелектуальну й фізичну працю, настане 21 числа. Особливо цілеспрямованих і працьовитих число 21 наділяє міцністю духу.

Як поводитися в повю, щоб досягти успіху

У багатьох культурах до повні ставляться з побоюванням. Вважається, що під впливом повного Місяця змінюється поведінка не лише людей, а й тварин. Крім того, саме в цей період підвищується ризик нещасного випадку, можливі непередбачені обставини.

У повню радять

  • Загадувати бажання та займатися плануванням на майбутнє. Але, як і в молодик, краще не робити жодних дій, а відкласти їх в інші місячні цикли. Помічено: загадане в повню навіть шалене бажання  реально здійснюється.
  • Проводити ритуали на фінансове благополуччя та кар’єрне зростання. У мережі можна знайти масу ритуалів і спробувати покращити своє життя.
  • Займатися медитацією та саморефлексією, йогою – це сприятиме зміцненню духовних зв’язків, а також допоможе уникнути стресових ситуацій та конфліктів, депресивного стану й апатії.
  • Провести день детоксикації. Уважно поставтеся до свого раціону, не забувайте про гідратацію, більше гуляйте й відпочивайте, не перевантажуйте себе фізично. Можете відмовитися від шкідливих звичок (це ваш шанс кинути палити, наприклад).
  • Повний місяць позитивно впливає на творчий потенціал людини.
  • Відмовитись від подорожей, оскільки підвищується ризик нещасних випадків або інших подій.
  • Уникати садово-городніх робіт, адже день має негативну енергетику.
  • Відмовитися від хірургічних втручань через ризик ускладнень під час маніпуляцій, наприклад, кровотеча, можливе загострення хронічних хвороб.
  • Уникати з’ясування відносин, одруження або розірвання шлюбу. Повний місяць також поганий день для зачаття.
  • Нічого не віддавати з дому напередодні повного Місяця, щоб уникнути втрати грошей та удачі. Не позичайте гроші й не беріть у борг навіть мінімальні суми.
  • Здійснювати великі покупки, робити будь-які фінансові вкладення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також