Grown Alchemist презентує цікавий продукт – ексфоліант для миття рук

Grown Alchemist

Австралійський бренд органічної косметики Grown Alchemist презентує новинку, яка вже доступна в Україні, – ексфоліант для миття рук. Що собою представляє засіб – розповідаємо в матеріалі.

Grown Alchemist Exfoliating Hand Wash – новий продукт бренду, який ефективно змиває забруднення та очищує шкіру рук, при цьому дбає про них і діє максимально ніжно. Більше того, засіб відлущує омертвілі клітини на поверхні епідермісу, тим самим роблячи шкіру м’якою і гладенькою. Такий догляд стає особливо актуальним з настанням холодів і початком  опалювального сезону, адже шкіра рук стає більш суха, може лущитися і навіть тріскатися.

Ексфоліант для миття рук створений з натуральної пемзи та еко-частинок на приємній гелевій основі, що забезпечують делікатне відлущування для видалення мертвих клітин. Алое вера в складі відповідає за зволоження шкіри та освіжаючий ефект, а ваніль та апельсинова цедра в суміші ефірних олій надають рукам затишний та ніжний аромат.

Grown Alchemist ексфоліант для миття рук

Використовувати засіб просто – його потрібно рівномірно нанести на руки, змочити водою, спінити і добре змити зі шкіри. Після такої короткої домашньої процедури шкіра рук чиста, гладка, зволожена та приємна на дотик.

Об’єм засобу – 500 мл, орієнтовна вартість – 1155 грн.

Австралійський косметичний бренд Grown Alchemist, заснований братами Кестоном та Джеремі Муйс в 2008 році, розробляє органічну косметику для всього тіла. Продукція бренду знаходиться в авангарді прогресу в таких галузях, як медицина, дієтологія, фармакологія, дерматологія, генетика та психологія. В основі філософії бренду органічність, інноваційність та доведена ефективність.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram та не пропускайте найкорисніші матеріали на Beauty HUB!

читайте також