Як збільшити губи за допомогою макіяжу: секрети візажиста Шей Мітчелл

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

Головний експерт з «інстаграмного» макіяжу й візажист Шей Мітчелл Аріель Техада показав, як зробити губи пухкими без філерів. Вам знадобиться тільки олівець.

Якщо вас цікавить, як збільшити губи без операції, то вам достатньо навчитися кільком хитрощам від улюбленого візажиста Шей Мітчелл і сімейства Кардашьян-Дженнер Аріеля Техада.

Саме Аріель кілька років тому навчив Кайлі та Шей, як зробити губи більш пухкими за допомогою макіяжу. Завдяки співпраці з найвідомішими сестрами в світі та іншими зірками, на Instagram-аккаунт візажиста підписалося більше 2-х млн людей, тому Техаду часто називають головним спеціалістом з «інстаграмного» макіяжу.

Дівчата регулярно завалюють Аріеля питаннями про те, як збільшити губи за допомогою макіяжу так, щоб цього ніхто не помітив. На щастя, з моменту роботи з Дженнер макіяж-методи візажиста покращилися. Тепер він точно знає, як зробити губи більш пухкими й об’ємними, але не виглядати як риба-клоун або Рональд-Макдональд. Цим трюком регулярно користується зірка «Милих ошуканок» Шей Мітчелл.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ARIEL (@makeupbyariel)

Візажист каже, що для того, щоб створити макіяж Plus size lips, вам знадобиться лише два продукти − бальзам для губ і олівець. Решта − справа техніки.

Тому що Аріель давно співпрацює з актрисою Шей Мітчелл, він часто використовує цей трюк безопераційного збільшення губ саме на ній. А завдяки тому, що Шей завела свій Youtube-канал із тематикою beauty, ми можемо не тільки побачити результат роботи Техади, а й навчитися його особливій техніці. Загалом, спасибі Мітчелл за цей відеоурок, бо він просто порятунок для тих, хто хоче злегка скорегувати форму губ і не виглядати, як качечка на селфі. До речі, метод візажиста забирає всього кілька хвилин і його зможе повторити навіть новачок у макіяжі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ARIEL (@makeupbyariel)

читайте також

Як збільшити губи за допомогою макіяжу: метод Аріеля Техада

  1. Нанесіть на губи бальзам, щоб олівець не підкреслював можливі лущення і не пересушує шкіру. Бальзам також створить ідеальну базу і підготує губи до нанесення макіяжу.
  2. Щоб додати губам об’єму, візьміть матовий олівець у тон губ (або помаду). Починайте обводити губи олівцем з лівого куточка верхньої губи, ведучи лінію точно по контуру. Пройшовши третину шляху, вийдіть олівцем буквально на 1-2 мм вище природного контура губ. Пройшовши ще третину шляху, ведіть лінію чітко по контуру. Вам потрібно підняти лише центральну частину губ в зоні лука Купідона, щоб не виглядати безглуздо. Так губи будуть виглядати пухкими та об’ємними, але ніхто не помітить, що ви змінили їх форму за допомогою макіяжу.
  3. Той же прийом повторіть з нижньою губою, виходячи за контур лише в центральній частині.
  4. Заповніть олівцем зовнішні куточки губ і частково контур, залишаючи НЕ зафарбованою лише центральну частину губ. Це створить ефект більш пухких губ.
  5. Поправте контур губ за допомогою консилера, особливо в тому випадку, якщо ви використовуєте яскраву або темну помаду.
  6. Заповніть всю поверхню губ матовою помадою в тон олівця, добре розтушуйте її, щоб вона зливалася з контурним олівцем.
  7. У центр губ нанесіть помаду на тон світлішу або використовуйте трохи бальзаму − так вийде макіяж губ із 3D-ефектом.

У відео Аріель не старається змінити форму губ Шей, лише робить їх більш об’ємними. Але, якщо вам потрібно прибрати легку асиметрію, яка в основному проявляється на верхній губі, то візажист рекомендує орієнтуватися по тому куточку лука Купідона, який виступає вище.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також