Адвент-календар Beauty HUB 2020: киснева терапія від Intraceuticals

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

Адвент-календарь Beauty HUB 2020: кислородная терапия от Intraceuticals

Модний бренд світового рівня Intraceuticals запрошує вас на wow-перетворення – улюблену процедуру голлівудських зірок і експертів в салонах і клініках преміум-класу більш ніж у 50 країнах світу. Так, ми говоримо про кисневий догляд за шкірою.

Незалежно від свят та сезонів, нам завжди хочеться бути чарівними. Привести свою шкіру до ладу і поліпшити її стан допоможе нова технологія догляду за обличчям – киснева терапія Intraceuticals. Вже після першої процедури ваша шкіра буде виглядати на кілька років молодшою, сліпуче сяючою і доглянутою. Недарма кисневий догляд цієї марки називають процедурою «червоної килимової доріжки» – багато голлівудських знаменитостей не уявляють виходу в світ без підготовчого сеансу з Intraceuticals!

Унікальна технологія пошарового нанесення гіалуронової кислоти за допомогою кисню забезпечує шкірі миттєвий омолоджувальний результат. Елітна косметика Intraceuticals містить гіалуронову кислоту різної молекулярної ваги, вітаміни, пептиди й екстракти екзотичних рослин з Австралії.

Intraceuticals пропонує вісім професійних програм та п’ять розкішних лінійок домашнього догляду за шкірою, здатних задовольнити запити найвимогливіших клієнтів. Серед шанувальників бренду Мадонна, Кім Кардашьян, Джессіка Біл, Джастін Тімберлейк, Мішель Вільямс, Кейт Бланшетт і багато інших представників шоу-бізнесу та селебрітіс.

Професійні набори преміум-класу Intraceuticals розраховано на курс з шести процедур. У наборі представлено кращі продукти бренду – запатентовані сироватки, ексфоліант, зволожувальний гель і живильний крем – усе, що необхідно для щоденної турботи про шкіру.

Середня вартість процедури по Україні становить 3900 грн. Список клінік і салонів, де можна зробити процедури Intraceuticals, дивіться за посиланням.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також