Must read: еротичні романи

  • Self-love: celebrate yourself

  • Це з любові

  • HOW TO BEAUTY

    HOW TO BEAUTY

  • Адвент-календар 2021

  • Листи Діду Морозу 2021

Must read: еротичні романи

Книги жанру «еротика» щороку набирають все більшої популярності у жіночої аудиторії, що не дивно. Адже любовні еротичні романи – це спосіб розфарбувати яскравими фантазіями свої вечори або навіть по-новому поглянути на стосунки з вашою другою половинкою. Будьте обережні, попереду багато сексу!

Коли втомлюєшся від серйозних книг, хочеться чогось легкого і романтичного, щоб залишилося приємний посмак, як після келиху червоного напівсолодкого. Сучасний еротичний роман – це про почуття. Тут не тільки відверті сцени, а й багато емоційних чуттєвих подій, які трапляються з головними героями.

Редакція Beauty Hub зібрала топ еротичних романів, від яких у вас точно підуть мурашки шкірою. Пропонуємо до прочитання краще серед книг для дорослих – еротично до тремтіння!

Таємний щоденник дівчини за викликом, Бель Де Жур

Таємний щоденник дівчини за викликом, Бель Де Жур

«Все роблять помилки… Ти просто приймаєш найкраще рішення для цього моменту. Іноді воно виявляється неправильним. Ну то й що?»

Все почалося з того, що реальна дівчина за викликом завела блог у Мережі, в якому писала про життя повії з усіма подробицями, приправляючи свої історії хорошим британським гумором. Подейкують, що авторка блогу була найдорожчою куртизанкою Лондона, так що їй реально вдавалося описувати послуги та розваги, за які клієнти готові віддавати шалені гроші нічним метеликам. Автор роману виконала велику роботу, зробивши з інтернет-блогу одну з найпопулярніших книг у світі.

О, мій бос, Ві Кіланд

О, мій бос, Ві Кіланд

«Якщо хочеш дізнатися, де твоє серце, простеж, куди вирушаєш думками в мріях».

Роман отримав звання послідовника «П’ятдесятьом відтінків сірого», так що шанувальникам цієї трилогії варто звернути увагу на твір Ві Кіланда. Вирушаючи на чергове побачення, головна героїня і подумати не могла, що опиниться в одному закладі зі своїм майбутнім босом-красенем. Правда, дівчина зареклася заводити романи на роботі, але хіба це зупинить напрочуд красивого, гарячого і наполегливого чоловіка?

Я дивлюся на тебе, Ірені Као

Я дивлюся на тебе, Ірені Као

«Минулий досвід наразі не має значення. Дозволь своїм почуттям оцінювати те, що відбувається тут і зараз».

Головна героїня книги ніколи не відчувала справжнього кохання, тому що живе виключно роботою. Старовинні фрески – ось її любов, що ще взяти з реставратора. Якось дівчині зустрічається знаменитий шеф-кухар, з яким у них починається роман, ось тільки у нього одна умова – ніхто з них не має один в одного закохатися. Що ж з цього вийде?

Після, Анна Тодд

Після, Анна Тодд

«Одного разу відчувши свободу, ти від неї вже не відмовишся».

Вона – гарна дівчинка з старанної сім’ї, він – bad boy з темним минулим. Вони не мали зустрітися, але… Сюжет може здатися зжитим, однак в Анни Тодд вийшло передати пристрасть і неможливість кохання головних героїв настільки тонко і чуттєво, що не закохатися в цю історію складно. Також 2019 року вийшла перша екранізація роману, а 2020-го – друга.

Містер, Е. Л. Джеймс

Містер, Е. Л. Джеймс

«Але не можеш же тікати щоразу, коли виникне проблема?»

Ми вже знайомі з «відтінками» місис Джеймс, так що не могли не згадати її останній твір, що вийшов 2019 року. Максим – хлопець з аристократичної сім’ї, щойно успадкував високий титул і величезні статки. Алессія – загадкова і красива піаністка з секретним минулим, нещодавно переїхала в Англію. Небезпека, що нависла над головними героями, любов, пристрасть і секс – ідеальне поєднання романів Е. Л. Джеймс.

Ти знаєш, що хочеш цього, Крістен Рупеньян

Ти знаєш, що хочеш цього, Крістен Рупеньян

«Можливо, біда дорослих в тому, що вони занадто вже зважують наслідки своїх дій, і в результаті їм дістається життя, яке вони зневажають».

Це збірка з 12 оповідань, де автор відмінно розкриває тему забороненого плоду, який завжди здається солодкий. Але у всіх заборонених бажань є межа, за перетин якої доведеться нести покарання. Влада, фобії, секс і жорстокий світ, який спочатку проростає в кожному з нас окремо, а потім транслюється на навколишніх, – така невідомість людської душі й абьюз у всіляких проявах.

Місто жінок, Елізабет Гілберт

Місто жінок, Елізабет Гілберт

«Призвичаївшись, я виявила, що вечеря на самоті за столиком біля вікна в тихому ресторанчику – одна з головних таємних радостей в житті».

Головна героїня знову в пошуках свого щастя, як і героїня іншого бестселера Елізабет Гілберт «Їж, молись, кохай». Тільки цього разу перед нами 1940-і роки і 19-річна Вівіан, яка через обставини, що склалися, приїжджає на піклування до своєї тітки в Нью-Йорк. Вона потрапляє в суспільство театральної трупи, де їй відкривається дорослий світ, і стає питання руба місця жінки в суспільстві, стосунки з чоловіками, секс, поняття особистих меж і як же виглядає заповітне щастя.

Опік, Майя Бенкс

Опік, Майя Бенкс

«Закохатися – це найпростіше. Але все, що відбувається потім, вимагає часу і зусиль».

Головний герой твору Еш Макінтайр – ще один прототип Крістіана Грея з «П’ятдесятьох відтінків сірого» – розглядає жінок тільки як спосіб еротичних утіх, любить крайнощі в сексі – домінування і БДСМ, і навіть ділиться своїми подружками з сексу з двома кращими друзями. Ось тільки якось йому зустрічається дівчина, якою йому не хочеться ділитися…

Коханець леді Чаттерлей, Девід Лоуренс

Коханець леді Чаттерлей, Девід Лоуренс

«Ви розраховуєтесь за норовистість самотністю, а вона озлоблює душу».

Дуже відвертий роман з незліченною кількістю відвертих сцен. Історія зачіпає деякі соціальні питання суспільства, адже в центрі сюжету незвичайний любовний трикутник – заможна родина, в якій чоловік інвалід, і звичайний робочий. Хоча роман вважається класикою еротичної літератури, понад 30 років він був під забороною в багатьох країнах, а перший наклад безповоротно знищено.

Фанні Хілл. Мемуари жінки для утіх, Джон Клеланд

Фанні Хілл. Мемуари жінки для утіх, Джон Клеланд

«Безмірна злість в серці людському, і немає тут ніякої різниці, до якого класу людина належить, якого способу життя дотримується».

Звучить схоже на «Таємний щоденник дівчини за викликом», чи не так? Ось тільки цей роман набагато відвертіший і безсоромніший, а критики подейкують, що книга Джона Клеланда занадто смілива навіть для 2021 року. Ставши сиротою, головна героїня потрапляє в бордель, де дізнається найстрашніші таємниці публічних домів і повій і потрапляє в різні життєві труднощі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також